Монтаж

Монтаж на отоплителни системи

 

Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни инсталации за жилищни и промишлени помещения. Монтаж на пелетни, електрически, газови котли, на твърдо или течно гориво. Свързване на колекторни кутии, монтаж на разширителени съдове и циркулационни помпи. Монтаж на радиатори, лири и бойлери с и без серпентина.

Продукти

 

 

 

 

 

Монтаж на климатизационни системи

 

Проектиране, доставка и монтаж на климатизационни инсталации за жилищни и промишлени помещения. Монтаж на климатици, термопомпи, вентилаторни конвектори, чилъри и системи за климатизация.

Продукти

 

 

 

 

 

 

Монтаж на газоснабдителни системи

 

Проектиране, доставка и монтаж на газоснабдителни инсталации за жилищни и промишлени помещения. Доставка и монтаж на тръби, радиатори, котли и настройка.

Продукти

 

 

 

 

 

 

 

Монтаж на соларни системи

 

Проектиране, доставка и монтаж на инсталации с панелни или вакуумно-тръбни соларни колектори. За жилищни и промишлени помещения. Монтаж на канализационни тръби и бойлери.

Продукти

 

 

 

 

 

 Извършваме оглед на обекта с изготвяне на ценова оферта за материали и труд. Осигуряваме пълна поддръжка за монтажа извършен от нас, а на материалите съгласно условията на производителя.

Започнете с безплатна консултация

 

banner3